ONZE BIERENMaartenValentin

Dit zijn onze bieren

Je ziet het goed: ons gamma telt voorlopig slechts één bier: Saison Borelle. Omdat we tot het uiterste zijn gegaan om elke batch van dit bier steeds beter te maken. Maar we zijn natuurlijk bierliefhebbers en blijven dus experimenteren, proeven, wikken en wegen,… Zodat we binnenkort weer een nieuw en fantastisch mooi bier kunnen schenken.

Saison Borelle

Ons eerste en voorlopig enige bier is een saison: een heerlijk seizoensbier waar we als brouwers onze creativiteit op konden loslaten. Saison Borelle is een donkerblond bier van hoge gisting (7% alc./vol.); een echte dorstlesser met hoppige en kruidige toetsen. Je kan zowel in de zwoele zomerzon als op een donkere winteravond van Saison Borelle genieten.

Saison Borelle wordt met 100% biologische ingrediënten gebrouwen. Dit bier werd oorspronkelijk ontwikkeld voor de Borelle in Dranouter: een jaarlijks volksfeest waarbij de bewoners de winter verjagen en de lente verwelkomen. De stropoppen die tijdens het feest worden verbrand, kregen dan ook een prominente plek op het logo.

Saison Borelle wordt gebrouwen met gerstemout, haver, Cascade- en Pilgrim-hop, water, gist, kruiden en awesomeness. Vooral dat laatste. Je proeft het wel.